Om Rolex

Hvorfor er Rolex så specielt?

rolexln6.jpg (1573 bytes)

Rolex er uret, der aldrig bliver slidt op. Grunden er nogle helt specielle produktions-metoder.

Derfor er købet af et brugt Rolex et køb af et ur, der på ingen måde er de nye Rolex underlegne. Og R-ure.dk følger de internationale priser fra München og London, så du kan være sikker på, at du ikke får for lidt eller betaler for meget for dit brugte Rolex.

sfx.gif (20982 bytes) Urkasse

Hos Rolex bliver hele urkassen lavet ud af én massiv blok 18 karat guld, platin eller rustfrit stål. Der er ingen svejsninger, limninger etc., derfor er urkassen 100% vandtæt.

sfx2.gif (12098 bytes) Safirglas

Safirglas er syntetisk glas, der ikke ridser, og er derfor foretrukket til luksus-ure.

sfx3.gif (12246 bytes)  

Optrækskronen

Kronen er måske det mest unikke i hele urværket. Som på en ubåd lukker kronen helt vandtæt to steder, og der kommer derfor ikke én dråbe ind i urværket. Systemet hedder "Twinlock", og sidder på samtlige Oyster-modeller. På dykker-urene er en endnu mere solid krone, "Triplock", der holder helt ned til 300 meter.

 

Dykkerur?

Ja-ha, siger man, det har man vist hørt før. Det er ikke ukendt, at der står f.eks.100 meter på diverse billige ure. Men pointen er, at disse ur-mærker kun tester få dele af uret. På et Rolex lever både kronen - der normalt er det svage punkt- og glasset op til specifikationerne, samtidig med, at urkassen er lavet i ét, altså ingen åbninger, der kan trænge vand ind af. Derfor kan selv Rolex' guld-ure vitterlig bruges til både svømning og dykning. Netop derfor er det så foretrukket blandt eventyrere, der ikke behøver skifte ur mellem ekspeditionerne, og aftenselskaberne.

Tilbage til Hovedsiden